Het boek: 9/11 Mythe van de 21e Eeuw

Al het onderzoek dat de auteur deed naar de gebeurtenissen over 9/11 werden samen gebracht in een zeer leesbaar boek dat je via deze website kan bestellen. Het boek telt 186 pagina's.

Een exemplaar kost 19,99 EUR en de verzendingkosten zijn beperkt tot 4,00 EUR. Ook wanneer je meerdere boeken bestelt, betaal je toch maar 4,00 EUR portkosten.

Bestellen kan door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar ons met vermelding van uw naam, adres en het aantal boeken dat u wenst. KopiŽer gewoon onderstaande in uw mailtje.

NAAM:
ADRES:
AANTAL BOEKEN @ 19,99 EUR =
KOSTPRIJS VOOR VERZENDING = 4,00 EUR
TOTAAL VAN JE BESTELLING =
TE VERSTUREN NAAR: (enkel invullen indien ander dan je hoger opgegeven adres)

 

Na ontvangst van uw betaling wordt het boek via de post bezorgd.

Het boek verscheen op 11 september 2007. Het is niet vrij in de handel verkrijgbaar, maar enkel rechtstreeks via deze site.

Betaling aub op rekening 377-0001007-74.
Vanuit het buitenland : IBAN BE16 3770 0010 0774 - BIC BBRUBEBB

Hou zeker deze website bij de hand wanneer je je boek leest, want de meeste bronvermeldingen (andere werken en weblinks) kan je via deze website bekijken.  Je kan de website dus beschouwen als een aanvulling op het boek.

Help ons de boodschap te verspreiden!

Mark Dermul
auteur

Waarom?

Wij streven naar een zo volledig mogelijk beeld van wat er die dag gebeurd is. En dat kan, volgens ons, alleen door een nieuw en onafhankelijk onderzoek.  Want de waarheid is momenteel duidelijk nog niet gekend. Meer...

Desktops